Predstavljamo Blue Voyage Yachting Hrvatska

Kada govorimo o nautičkom segmentu, zagrebački sajam posjetiteljima je bez sumnje predstavio najmodernije tehnologije i najoptimalnija rješenja na tržištu. Sve navedeno potvrdila je svojom prezentacijom i tvrtka Blue Voyage Yachting na čijem su izložbenom prostoru posjetitelji bili u prigodi doznati informacije o vrhunskim plovilima poznatih svjetskih brandova Ranieri Boats i Oromarine

Talijanski Ranieri Boats osnovan je 60-ih godina prošloga stoljeća i danas posluje u više od 30 država diljem svijeta. Plovila otvorenog tipa, kabinska plovila ili luksuzne jahte s logotipom Ranieri istinski su morski dragulji stvoreni za užitak plovidbe bez kompromisa i predstavljaju sinonim za bezvremenski tradicionalni dizajn i talijanski šarm, izuzetne plovne karakteristike i najvišu razinu kvalitete i trajnosti te najnovije tehnologije u proizvodnji. Na zagrebačkom su sajmu predstavljeni Ranieri modeli Shark 17 i Shark 19 te Sauvage 22 i bez iznimke su oduševili posjetitelje!

Najavljen je koncertni program unikatnog glazbenog projekta ‘Tragom Olivera’ tvrtke ‘Moj koncert’ iz Zagreba i njezina osnivača i vlasnika, regionalno poznatog glazbenog producenta Damira Osredečkog.

Naime, legendarni i vjerni Oliverovi ‘Dupini’ vratili su se na domaću glazbenu i koncertnu scenu još koncem ožujka 2022., kad su sa splitskim pjevačem Petrom Dragojevićem snimili svoju, novu obradu kultne Oliverove pjesme ‘Nedostaješ mi ti’. Od tada su, pod nazivom projekta ‘Tragom Olivera’, nastupali diljem regije, vraćajući tako stari sjaj ovoj, svima poznatoj Oliverovoj pratećoj grupi ‘Dupini’ – a koja je gotovo tri desetljeća bila uz legendarnog i svima nam nikad prežaljenog Olivera Dragojevića.

A ove godine, povodom pete godišnjice smrti Olivera Dragojevića,  projekt ‘Tragom Olivera’ se nastavlja – pa će se tako Olivera i njegovih kultnih pjesama prisjećati i publika u dvoranama u Varaždinu (14.10.), Rijeci (24.11.) i Zadru 2.12.).

Uvjerili smo se – stručni tim tvrtke Blue Voyage Yachting u potpunosti je posvećen misiji da svakom klijentu pronađe savršeno plovilo. Spomenimo kako uz prodaju ovi entuzijasti pružaju i usluge održavanja, popravaka te skladištenja plovila na suhom vezu, kao i tečajeve za voditelja brodice uz neizostavan praktični segment.

Nema sumnje – široka lepeza prodajnog programa, godine iskustva u yachting industriji te usluga na najvišoj mogućoj razini, čine tvrtku Blue Voyage Yachting pouzdanim i profesionalnim partnerom za iskusne nautičare ali i početnike. Ne čudi stoga da je izložbeni prostor prepoznatljivog logotipa na sajmu Nautika bio iznimno posjećen…

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)

Whatsapp
Instagram
Call
SMS
Email
Open Close